GTX

A GTX GEN II a Garrett GTX sorozatának második fejlesztése jelentős frissítésekkel és új technológiával. A frissítések közé tartozik a kompresszorkerék aero frissítése, amely akár 20%-kal több lóerőt is képes termelni, mint az előző verzió.
Továbbfejlesztett kompresszor kerekek
A GTX GEN II kompresszorkerekeket a szabadalmaztatott Garrett Motion számítógépes szimulációs technológiával tervezték, amely a CFD elemzésre összpontosít, hogy optimalizálják a kerék kialakítását, hogy minden turbófeltöltőnél maximális hatékonyságot és tömegáramot érjenek el.

Minden GTX GEN II turbófeltöltő nagyobb légtömegáramot képes létrehozni, így a rajongók számára szélesebb teljesítménytartományt kínál a jármű hangolásakor. A 8 mm-es kettős kerámia golyóscsapágyas patron optimális turbóreakciót és megbízhatóságot biztosít a tengely mozgásának csökkentésével.

A GEN II GTX sorozatú turbófeltöltők teljesen megmunkált kompresszor bemenettel, teljesen megmunkált kompresszorkimenettel és teljesen megmunkált portos burkolattal rendelkeznek a pontos és helyes tűréshatárok érdekében.
Újratervezett nagy átfolyású kompresszorház
Hozzáadtunk egy vadonatúj kompresszorházat is, amelynek nagy átfolyású kialakítása tökéletesen illeszkedik az új kompresszorkerék-frissítéshez. A GEN II kompresszorházak nem cserélhetők fel a GEN I kompresszorkerekekkel; mindazonáltal minden GEN II turbófeltöltő körvonalakban felcserélhető a megfelelő GT és GTX GEN I termékekkel, így a turbócsere könnyen végrehajtható az összes meglévő csőrendszer használatával

Teljesen megmunkált speed sensor port
Az új kompresszorházak teljesen megmunkált speed sensor porttal vannak felszerelve, amely fogadja a Garrett Motion sebességérzékelőt (külön megvásárolható). Ez a funkció lehetővé teszi az autóépítők számára, hogy megértsék a meglévő működési feltételeket, ami fontos a turbófeltöltő leghatékonyabb működési feltételeinek finomhangolásakor. A speed sensor portja gyárilag be van dugva, és egy 5 mm-es imbuszkulccsal eltávolítható, ha készen áll a speed sensor készlet felszerelésére.

Minden GEN II GTX sorozatú turbófeltöltő kompatibilis az összes meglévő GT és GTX turbinaház-készlettel. A GEN II turbófeltöltőket csak a Garrett Motion hivatalos forgalmazóközpontjain keresztül kínálják.

 

Bővebb termékinformációk a 
https://www.garrettmotion.com/racing-and-performance/performance-turbos/ oldalon vagy kérje kollégáink segítségét.