GTW

GTW széria


A Garrett® GTW sorozatú turbófeltöltőket úgy tervezték, hogy legyen egy pénztárcabarát termék a rajongóknak. A GTW sorozat egy nagy teljesítményű, méretét tekintve közepes méretű termékcsalád golyóscsapágyas és siklócsapágyas változatban egyaránt elérhető.

A teljesen megmunkált öntött alumínium kompresszor kerekek optimális lóerő-tartományt és fokozott reakciót biztosítanak. A „ported shroud” kompresszorházak növelik a túlfeszültség-ellenállást, és megbízható, folyamatos teljesítményt biztosítanak a teljes teljesítménysávban. A könnyű alumínium hátlap minden GTW turbófeltöltőhöz alapfelszereltség, és csökkenti az össztömeget.

A vízhűtéses CHRA minimális szinten tartja a ház hőmérsékletét. A GTW3476 és GTW3884 turbinakerekek Inconelből készültek, egy szuperötvözetből, amely megőrzi szilárdságát hosszan tartó, magas kipufogógáz-hőmérsékletnek való kitettség során. A turbófeltöltők single scroll és twin scroll turbinaházas változatban, valamint különféle A/R és V-band konfigurációkban kaphatók. A GTW költséghatékony megoldás azoknak a rajongóknak, akik fel akarják turbózni járműveiket.
Bővebb termékinformációk a 
https://www.garrettmotion.com/racing-and-performance/performance-turbos/ oldalon vagy kérje kollégáink segítségét.