Garrett Original Reman feltöltők

Garrett Eredeti Felújított Turbófeltöltő

Tökéletes illeszkedés a 7éves vagy annál idősebb járművekhez.

 

A Garrett bemutatja a „Garrett Original Reman” felújított túrbók új termékskáláját, amelyeket szakszerűen felújítottak az OE specifikációja szerint.

 

Eredeti felújított turbó ígérete:
Minden Garrett által felújított turbó az alábbiak szerint készül.
· Azonos szabványok szerint ellenőrzik, mint az eredeti új alkatrészeket, az eredeti gyártási és méret tűrési előírásoknak megfelelően.
· Összeszerelés előtt, újra kiegyensúlyozzák és kalibrálják, azonos szabványok szerint, mint az új alkatrészeket.
· Minden felújított turbót egyedileg áramlási padon beállítják és ellenőrzik, pontosan úgy, mint az új turbókat.
· Minden esetben új csapágy rendszer, új geometria rendszer,új kompresszorkerék, tengely stb. kerül a túrbókba.
· A felújított turbót ellátnak minden olyan új összetevővel, amely az eredeti tervezés és gyártás során módosult.

A Garrett márka egyet jelent a minőséggel, a teljesítménnyel és a megbízhatósággal – most már a felújított turbó termékskálánkkal ugyanezeket az értékeket visszük a globális után gyártott piacra. Turbó cserekor, különösen a technológiailag kifinomult Garrett VNT™ termékek esetében, nem kell felvállalni a gyenge teljesítményt, vagy a motor károsodásának kockázatát, amelyet a nem eredeti, rosszul összeszerelt alkatrészek használata eredményezhet. A „Garrett Original Reman”-nal másik lehetőséget biztosítunk egy érett termékcsalád lehető legjobb támogatására. A Garrett VNT™ túrbók felépítésének precizitását az összetevők tűrése biztosítja, mely csupán 4mikron, egy porszem mérete vagy az emberi hajszál vastagságától 17-szer kisebb méretű, a fordulatszáma pedig elérheti a 

250 000 rpm-et is. Mivel az eredeti turbótervező, a Garrett kihasználva egyedülálló technikai tudását és gyártási szakértelmét, olyan egységeket szállít a Garrett-nek, amelyek megfelelnek a motorvezérlő rendszer követelményeinek és a kipufogógáz kibocsátási szabványoknak az eredeti összeszerelési, kalibrálási és kiegyensúlyozó folyamatok segítségével újragyártott feltöltőkre.
Egy Garrett Original Reman turbó, amelyben minden benne van – műszaki szakértelem és támogatás, ugyanolyan garanciát jelent, mint egy új Garrett ®turbófeltöltő – és nyugalmat, amelyet a világvezető turbó technológiája nyújt.