G-széria

G széria


A legerősebb kis méretű turbófeltöltő a piacon

Ezt a terméket úgy alakították ki, hogy megfeleljen a versenyzés szerelmeseinek igényeinek, miközben iparágvezető teljesítményt biztosít.
A G-sorozatú G25-550 turbófeltöltők 1,4–3,0 literes lökettérfogatú motorokkal kompatibilisek, és akár 660 lóerőt is képesek leadni. A G Series 25 turbófeltöltők kisebbek, és kitűűnek a piacon lévő összes hasonló termék közül.
Az új kompresszor és turbinakerék magas hőmérsékletnek ellenálló anyagokkal kombinálva lehetővé tette a mérnökök számára, hogy kiterjesszék a teljesítmény határait.
Az új név az iparágvezető technológia és innováció új generációját jelöli.

A név megértése:
G25-550
G a Garrett® nevet jelöli.
25 jelenti a feltöltő méretét. A maradék 3 számjegy a turbófeltöltő maximális lóerősségét jelöli. (azaz 550)

Kompresszor kerék
A kovácsolt, teljesen megmunkált kompresszorkerék és az új aerodinamika növeli a maximális lóerőteljesítményt és fokozza a reakciót. A CFD (computational fluid dynamics) által tervezett kompresszorkerék 15%-kal növeli a légáramlást 60 mm-es és 30%-os 67 mm-es esetén 79-80%-os hatékonyság mellett. (A GTX GenII-hez képest)
Elérhető standard forgatási és fordított forgási opciókkal azoknak a rajongóknak, akik tökéletes ikerturbós telepítést vagy egyetlen fordított forgású turbót szeretnének a telepítési korlátozásokkal rendelkező alkalmazásokhoz.

Speed Sensor
A kompresszorház egy teljesen megmunkált portos burkolattal rendelkezik, amely segít csökkenteni a kompresszor túlfeszültségét. A teljesen megmunkált sebességérzékelő port lehetővé teszi a rajongók számára, hogy hozzáadják az új G sorozatú sebességérzékelőt a turbófeltöltő tengelyfordulatszámának mérésére, ami kulcsfontosságú tényező az ideális működési feltételek meghatározásában.
Az új sebességérzékelőt könnyű felszerelni, és nem kell hosszát beállítani, mint a korábbi érzékelőket. Egyszerűen távolítsa el és dugja be, majd helyezze be a sebességérzékelőt, és húzza meg a csavart. Az új sebességérzékelő külön kapható, és az új kialakítás és méretezés miatt nem kompatibilis a GT és GTX érzékelőkkel.

Csapágy ház
Az új, egy darabból álló középső ház és hátlap növeli a tartósságot és a termékbiztonságot azáltal, hogy csökkenti a turbófeltöltőhöz kapcsolódó meghibásodási pontok számát. A középső ház és a turbinaház közötti V-sávos csatlakozás lehetővé teszi a 360 fokos tájolást, ha Garrett® nem belső wastegatees turbinaházakkal szerelik fel.

Vízhűtés
A négy nagy vízköpeny-csatlakozó növeli a hűtési kapacitást, és lehetővé teszi a szerelmesek számára, hogy személyre szabják a vízvezetékek elrendezését a telepítési folyamat javítása érdekében. A turbófeltöltőhöz két -6AN vízcsatlakozás és két dugó tartozik.
* Javasoljuk, hogy vízvezetékeket szereljen fel a ház ellentétes oldalára.

Olajátjáró
Az egyfokozatú olajjárat a túlnyomásos olajat az új olajüregbe irányítja, biztosítva a megfelelő csapágykenést a patron mindkét oldalán.
Minden turbófeltöltő tartalmaz (1) -4AN olajszűkítő szerelvényt 1 mm-es nyílással, amely biztosítja a turbót az ajánlott 40 psi olajnyomással.

Forgó csoport – ikerdugattyúgyűrűk
A rövidebb csapágypatron lehetővé teszi, hogy iker dugattyúgyűrűket építsünk be a tengelykerék szerelvény mindkét oldalára. Ez csökkenti az olajszivárgás valószínűségét a tömítéseknél a központi háztól a kompresszor- és/vagy turbinafokozatig.

Turbinakerék Aero
A turbinakerék teljesen új aerodinamikával rendelkezik az áramlás javítása és a reakciók fokozása érdekében. Az új turbinakerék Mar-M szuperötvözetből készült, és akár 1050 C fokos kipufogógáz-hőmérsékletet is képes kezelni.
Az új turbinakerék 15-20%-kal többet áramoltat, mint a GTX, és 74%-os a csúcshatásfoka.

Turbinaházak
Minden G sorozatú turbinaház rozsdamentes acélból készül, hogy maximális tartósságot és 1050 C-os hőmérsékletállóságot biztosítson.
A belső wastegate-es zárt házak kompaktak, hatékonyak, és maximális bypass port-mérettel tervezték, hogy csökkentsék a töltési kúszást és jobb vezérlést biztosítsanak.
A turbinaházak különféle wastegate-es és nem wastegate-es,  T25-ös és V-band-os konfigurációkban állnak rendelkezésre, ezért ügyeljen arra, hogy az alkalmazásának megfelelő alkatrészt rendelje meg.

A G széria jelenleg G25 től G55-ig rengetek variációs lehetőséget biztosít az autóépítőknek és versenyzőknek, hogy a legideálisabb teljesítményt tudják elővarázsolni járműveikből. 

Bővebb termékinformációk a https://www.garrettmotion.com/racing-and-performance/performance-turbos/ oldalon vagy kérje kollégáink segítségét.